قانون شماره 3: قصد و نیت خودت رو پنهان کن!

هرگز هدفی رو که در سر داری برای دیگران فاش نکن تا اونها در ابهام و تاریکی بمانند! اگه هیچ آگاهی نسبت به کارهای آینده شما نداشته باشند نمیتونن خودشون رو برای حمله یا دفاع تجهیز کنند! اونها رو گیج و گمراه کن. به این ترتیب وقتی از اهدافت آگاه میشن دیگه خیلی دیر شده، اگه احتیاط نکنید و در طی مسیر کسی به اهداف شما پی ببره، هر چه رشته اید پنبه میشود، نه تنها مخفی کن بلکه به آنها آدرس اشتباه دهید، با قرار دادن شاه ماهی های قرمز در طی مسیر دیگران را از رد شکار دور کنین، صداقت کاذب داشته باشید، علائم مبهم بفرستید و نشانه های گمراه کننده بدید. وقتی دیگران نتوانند واقعیت رو از دروغ تشخیص بدن به درک هدف واقعی شما قادر نخواهند بود، با اینکه امروزه تقریبا بدون تقلب نمیشه زندگی کرد، شما آدم متقلبی نباشید و اجازه دهید بزرگترین زیرکی شما در پنهان نگهداشتن زیرکیتان باشد!

بیشتر افراد کتاب خونده شده هستند اونها احساس میکنن و به زبون میارن! در هر فرصتی نظراتشون رو به صورت شفاف بیان میکنن و همیشه اهدافشون رو برملا میکنن اینطوری رفتار کردن دلیل داره! اولا حرف زدن از احساسات و برنامه هایی که برای آینده دارید خیلی راحت و طبیعیه! پس باید بیشتر تلاش کنیم که بتوانیم اول جلوی زبانمون رو بگیریم، دوم: بسیاری از مردم معتقدند وقتی صادق و روراست باشند در قلب ها نفوذ میکنن و ذات خوب خودشون رو نشون میدن اما صداقت چاقویی کنده که بیشتر از آنکه ببره، زخمی میکنه! ممکنه با صداقت دیگران را ناراحت کنید اما عاقلانه اونه که مواظب حرف هاتون باشه و چیزی رو بگید که میخواهند بشنوند نه واقعیت زشت و خشن! مهم تر آنکه وقتی بی پروا و شفاف هستید از خود انسانی قابل پیش بینی می سازید و محاله دیگران به شما احترام بگذارند! یا از شما حساب ببرند و قدرت به کسانی متعلق نیست که نمیتوانند چنین احساساتی را در دیگران برانگیزانند! توانایی اولیه در پنهان کردن اهداف، هماهنگ با ذات بشره! کافیه هدفی که به ظاهر به دنبال آن هستید در مقابل چشم مردم بزارید و آنها اون ظاهر رو به عنوان واقعیت میپذیرند. یکی از راهکار های اغلب موثر حمایت از ایده یا انگیزه کاملا متفاوت با انگیزه های واقعی خودتان است، با اینکار دشمنان خودتان را از هدف اصلی خودتان دور میکنید؛ همواره از آرزوها و اهدافتون البته نه اهداف واقعیتان صحبت کنید با اینکار با یک تیر سه نشان میزنید: 1. خودتان را فردی خوش صحبت و خودمانی نشان میدهید 2. اهدافتان را پنهان می کنید 3. رقیبانتان را دنبال نخد سیاه میفرستین. 

صداقت کاذب داشته باشید! سنجیده و باور پذیر صادق باشید، تا حالا شنیدید که فرماندهی ماهر که قصد داره با یک شبیخون سنگری را تسخیر کنه نقشه اش را به دشمنش اعلام کند؟ اهداف و پیشرفتتان را پنهان کنید، بگذارید همه چیز پس از پیروزی شما در جنگ مشخص شود، پیش از اعلام جنگ به پیروزی برسید.

مثال از تاریخ: دوک مالبورو فرمانده ارتش انگلیس میخواست دژ فرانسه رو نابود کنه، چون اون دژ از شاهراه حیاتی ورود به فرانسه محافظت میکرد  البته او میدونست که اگه دژ رو نابود کنه فرانسوی ها میفهمند که هدف او پیشروی از طریق آن مسیر است، به جای این کار دژ رو تسخیر کرد بعد فرانسوی ها به قلعه حمله کردن  و اونجا رو پس گرفتند و به دلیل اینکه فهمیدند این قلعه برای دوک مهم بنابراین اونجا رو نابود کردند، حالا که دژ از بین رفته بود جاده بدون محافظ بود و دوک میتونست تا فرانسه جولان بده!

مثال از مدرسه و کلاس: 1. هیچ وقت نظراتمون رو به صورت شفاف بیان نکنیم و اهدافمون رو به همکاران.  2. ممکنه با صداقت دیگران را ناراحت کنید اما عاقلانه اونه که مواظب حرف هاتون باشه و چیزی رو بگید که میخواهند بشنوند نه واقعیت زشت و خشن! بنابراین در صحبت با همکاران و دانش آموزان سعی کنیم صداقت را بیان نکنیم که موجب ناراحتی آنها شود.

منبع: کتاب 48 قانون قدرت، رابرت گرین

52- عینک معلمی(7): جلسه دبیران

51- عینک معلمی(6): آزمون و خطا یک ترم!‏

49- عینک معلمی(5): درد دل دانش آموز و همکاران

44- عینک معلمی (1): روز اول تدریس

43- از دانشگاه تا مدرسه

55- عینک معلمی(8): قوانین!

57- عینک معلمی(8): جزئیات مهم!

دیگران ,صداقت ,پنهان ,خودتان ,میکنن ,واقعیت ,عاقلانه اونه ,هاتون باشه ,میخواهند بشنوند ,بیان نکنیم ,ناراحت کنید
مشخصات
آخرین جستجو ها